Verbronzen

Omtoveren tot blikvanger

Wilt u een (kunst)object, bijzonder voorwerp of interieurdeel op bijzondere wijze verfraaien tot een ware blikvanger? Bekijk dan zeker de mogelijkheden van verbronzen. Bij Bronze Special Art is namelijk alles mogelijk.

Onmogelijk kennen wij niet

Kunnen wij u ondersteunen bij een bijzonder project? Denk bijvoorbeeld aan het verbronzen van 3D prints van mensfiguren of speciale objecten. Kunstwerken van giethars, keramiek of houtwerk, die nog beter tot hun recht komen met een mooie bronzen afwerking. Decorstukken die een extra dramatische uitstraling krijgen met een mooie bronslaag. Misschien overweegt u wel een uniek project bij u in huis. Van keukenfronten tot tafelpoten, van Quooker tot koelkastdeur en van bad tot wc-bril. Allemaal objecten die wij kunnen voorzien van een slijtvaste bronslaag. Wij behandelen ondergronden van materialen als steen, glas, hout, leer, metaal, rubber, keramiek, diverse soorten kunststof en nog veel meer.

Uniek afwerking

Bij het aanbrengen van de dunne bronslaag blijven alle details en unieke kenmerken van objecten behouden. De keuze uit een uitgebreid palet aan unieke afwerkingen (patina’s) maakt het geheel helemaal af. Kies voor een oude antieke brons look, of ga juist voor heel modern. Denk ook aan een gladde of ruwe afwerking of gaat u liever voor structuur. Wij horen graag uw wensen en gaan samen met u op zoek naar de afwerking die het beste past bij uw object.

Meer weten?

Heeft u iets speciaals in gedachte of advies nodig? Bronze Special Art neemt alle tijd om naar uw wensen te luisteren en te realiseren. Bel ons, stel uw vraag via het contactformulier, of loop binnen voor advies op maat.

Naast verbronzen kunt u ook kiezen uit diverse andere coatings. Lees er meer over bij metaalcoatings. Voor de verschillende patina’s en afwerkingen, neemt u een kijkje bij finishes.