Interieur

"Verbronzen van stalen deuren"

De stalen deur is bijna niet meer weg te denken, binnen een interieur van deze tijd. Er zijn verscheidene redenen om te kiezen voor een stalen deur, de ruimtelijke- of de industriële uitstraling, de duurzaamheid of juist de verfijning. Iedereen heeft zijn voorkeur, zo ook in afwerking. Wij hebben een grote verscheidenheid aan afwerkingen ontwikkeld voor de “Stalen deur”, die voorheen standaard in het zwart werd afgeleverd. Wij vingen vaak signalen op om hier iets anders mee te doen, dit was het startpunt voor het verbronzen, verkoperen en vermessingen van deze stalen deuren.

Hoe gaan wij te werk?

Wij werken samen met gerenommeerde staalbedrijven. Zij leveren bij ons de stalen deur gestraald en gepoedercoat aan. Op ambachtelijke wijze verbronzen, verkoperen of vermessingen wij de deur. Naar wens wordt de deur gepatineerd voor een doorleefde of juist moderne uitstraling, dit doen we in overleg en samen met u kiezen we voor een passende afwerking bij uw interieur. Hierin kunnen we u adviseren en zelfs een unieke afwerking op maat ontwikkelen. Nadien monteert het fabricagebedrijf het glaswerk en de deuren op zijn eindbestemming.

"De Juiste Balans"

Bij Bronze Special Art werken we graag met onze visie op de toekomst gericht. We blijven innoveren en door onze jarenlange ervaring kunnen we een uitgebreide collectie metalen coatings en unieke finishes laten zien. Onze metalen coatings zijn zeer goed toepasbaar in verschillende interieur types bijvoorbeeld keukens, badkamers en wandpanelen.

Wij adviseren in de materiaalkeuze, denken met u mee. Verschillende ruimtes vragen vaak om een andere kleurstelling, hierbij houden we rekening met lichtval en combinaties in verschillende materialen. Onze expertise maakt het mogelijk om metalen te mixen om zo de ideale kleurstelling te verkrijgen. Denk hierbij aan warme of juist koele tinten. De mogelijkheden zijn zeer groot, kom daarom gerust langs voor advies en inspiratie om de juiste balans te vinden.

Het team Bronze Special Art