Werkplaats

Over onze werkplaats

Wij laten u graag zien en voelen hoe wij te werk gaan en heten u van harte welkom op onze locatie in Bergschenhoek. Hier beschikken wij over 450 m2 showroom en werkplaats in één. Een aantrekkelijke samensmelting van ons werkterrein en vele inspirerende kunstvormen en objecten.

Innovatief in ontwikkeling

Wij adviseren u altijd deskundig en op maat. Om dit optimaal te blijven doen, is Bronze Special Art continue in ontwikkeling. Ambachtelijk werk voeren wij uit op innovatieve wijze. Wij werken steeds aan mooie, uitdagende projecten. Regelmatig vullen wij onze beeldende bibliotheek en fysieke ruimtes aan met nieuwe en lopende creaties. Wij werken in opdracht voor kunstenaars, gemeenten, architecten, aannemers, keuken en sanitair specialisten, maar ook particulieren.

Mogelijkheden

Op zoek naar inspiratie of weten wat wij allemaal voor u kunnen doen? Wij leiden u graag rond in onze werkplaats. U ziet met eigen ogen hoe wij te werk gaan om u de beste kwaliteit te leveren. Aan de hand van een ruim aanbod samples met patina’s, afwerkingen en structuren, ziet en voelt u hoe mooi uw (kunst)object kan worden. Maak kennis met een ruim aanbod aan mogelijkheden die wij graag voor u realiseren en hiermee kunnen wij nog oneindig variëren. Wij gaan altijd voor het eindresultaat dat u voor ogen hebt.

Kennis maken

Wij maken graag kennis, nemen uitgebreid de tijd voor al uw vragen, geven passend advies en laten u alle mogelijkheden zien. Zo helpen wij u op weg en gaan we garandeert voor het beste eindresultaat. Of het nu gaat om beeldende kunst, metalliseren met de door ons gehanteerde metalen, vergulden, beelden gieten in was of resin/kunsthars, kleur spuiten, duurzame laklaag, siliconen rubbermallen maken, bronsverwerking, restaureren, patineren, polijsten, steenzagen en/of 3D scans. Wij zetten uw wensen altijd voorop en gaan voor de beste kwaliteit.