Spuiterij

Spuiterij

Wij willen u als klant de beste kwaliteit bieden, maar ook het grootste gemak. Daarom vindt u bij Bronze Special Art alles onder één dak. Daar valt natuurlijk ook onze eigen professionele spuitcabine onder. Hier spuiten wij uw (kunst)objecten en interieurdelen in een kleur naar wens. Elke kleur is mogelijk.

U kunt bij ons terecht met zowel afgewerkte als onafgewerkte, ruwe (kunst)objecten. Misschien heeft u zelf niet alle kennis, vaardigheden of expertise in huis voor de door u gewenste afwerking. Dan kunt u altijd een beroep doen op BSA. Wij staan voor u klaar, horen graag wat uw wensen zijn en zijn benieuwd naar het gewenste eindresultaat. Wij gaan voor u aan de slag met afwerken, verbeteren en voorbehandelen, zoals schuren en plamuren. Op verzoek kunnen wij het object zelfs primeren of gronden. Uiteindelijk spuiten wij uw (kunst)object af in de gewenste kleur.

Aflakken

Om het geheel helemaal af te maken, kunt u ons het werk van een transparante lak laten voorzien. Ook hier kunnen wij eindeloos variëren. Gaat u voor mat, zijdeglans, hoogglans of voor zekerheid met een kras vaste lak?

Meer weten?

Waar kunnen wij u mee ondersteunen? Wij horen het graag. Bel ons, stel uw vraag via het contactformulier, of loop binnen voor advies op maat.