Rob

Klanten ontzorgen van begin tot eind

‘Het startte als hobby, maar ik kreeg steeds meer interesse in het maken en gieten van bronzen sculpturen. Uiteindelijk ging ik 17 jaar geleden werken bij een bronsgieterij en een aantal jaren later begon ik voor mezelf. In 2009 richtte ik samen met Laurens, Bronze Special Art op. Mijn kennis heb ik echt in de praktijk opgedaan. Door de vele mooie projecten leer ik elke dag weer.

Vele kunstenaars, architecten en designers weten Bronze Special Art te vinden en werken graag met ons samen. Wij zijn geen grote onderneming, maar ons team is enorm op elkaar ingespeeld. Mijn specialisme betreft alle overkoepelende werkzaamheden die horen bij bronsgietwerk. Vooral de laatste stap in het proces, het patineren van non-ferrometalen (brons, kopper, messing), geeft mij veel voldoening. Samen met de klant de finishing touch bereiken die zij voor ogen hebben.

Mijn passies zijn; alles naar wens en tevredenheid van de klant in orde maken, het ontwerpen van eigen sculpturen, als ook het ontwerpen in opdracht van de klant.

De recessie, een aantal jaar geleden, zorgde noodzakelijk voor een uitbreiding in expertise. Na jarenlang ontwikkelen, hebben wij ook het “metalliseren” eigen gemaakt en behandelen wij allerhande objecten met een echte touch van BSA. Wij zijn gespecialiseerd in heel veel afwerkingen zoals je op deze website kunt zien.

Voor iedere klant kunnen wij alles arrangeren van begin tot eind, wij willen de klant geheel ontzorgen. Het begint met een gesprek waarin de klant al zijn wensen kenbaar maakt. Wij geven deze wensen vorm. Iedere stap, van ontwerp, uitvoering tot beschermende laklaag, voeren wij in onze eigen werkplaats uit. Zo weten wij zeker dat de klant precies met hetgeen naar huis gaat waar hij om gevraagd heeft.’