Portfolio

Gietwerk in brons

Bronze Special Art heeft jarenlange ervaring met bronzen sculpturen gieten en patineren. Onze kracht en onderscheidend vermogen zijn een combinatie van ervaring, oog voor kwaliteit, nauwkeurige afwerking en volledige aandacht voor de toets van de kunstenaar.

Vergulden

Wij beheersen zowel de techniek van het vergulden met de hand als het onderdompelen. Uw project wordt voorzien van een technisch goede onderlaag en door het vergulden krijgt het een mooie én duurzame afwerking.

Interieur design

Ons ambachtelijk werk op innovatieve wijze stelt ons in staat om alle tastbare objecten in uw interieur tot leven te wekken met een metalen huid. Een metalen coating voorzien van een duurzame, slijtvaste laag met de uitstraling van puur massief metaal.

Unite Gallery Error:

Gallery with alias: Interieur_design not found

Kunststof objecten

Of u uw (kunst)object nu door ons laten gieten of zelf vervaardigd, wij geven het graag een mooie coating. Gaat u voor verbronzen, verkoperen of vermessingen?

Beelden Ontwerp

Bronze Special Art creëert graag het (kunst)object waar u naar op zoek bent. Het project begint bij u. Vanuit uw wensen en visie maken wij een ontwerp. Alle door u aangegeven aspecten zijn hierin verwerkt. Uiteindelijk heeft u een uniek en onderscheidend object.

Restauratie

Wij hebben een ruime ervaring in het restaureren van (kunst)objecten. Is uw beeld beschadigd, vernield, verkleurd, geoxideerd of gestolen? Samen met u kijken we naar de meest passende methode om uw object weer als nieuw te maken of te reproduceren.

Spuitwerk

U kunt bij ons terecht met zowel afgewerkte als onafgewerkte, ruwe (kunst)objecten. Wij gaan aan de slag met afwerken, verbeteren en voorbehandelen, zoals schuren en plamuren. Op verzoek primeren of gronden wij zelfs het object. Uiteindelijk spuiten wij het af in de gewenste kleur.

Verbronzen

Uw object wordt voorzien van een dunnen bronslaag waardoor alle details en unieke kenmerken behouden blijven. Voor de afwerking kunt u kiezen uit een uitgebreid palet patina’s. Gaat u voor een gladde of ruwe afwerking of heeft u een voorkeur voor structuur?