Polijsterij

Glanswerk is precisiewerk

Heeft u voor uw (kunst)object een mooie hoogglans in gedachte? Bronze Special Art neemt u deze tijdrovende klus graag uit handen. Polijsten is een gecompliceerd en tijdrovend proces. Een flinke inspanning die onze medewerkers uitvoeren met precisie en geduld. Wij polijsten metalen objecten tot een prachtige hoogglans. Onze polijstafdeling is ingericht met vier krachtige polijstmachines, zodat wij u kwaliteit en snelheid kunnen garanderen. Wij polijsten aluminium, RVS, brons, messing, koper, zink en tin.

Metalen hoogglans

Heeft u voor uw (kunst)object een metalen hoogglans in gedachte? Wij kunnen uw object vooraf metalliseren met een metaalcoating naar wens. Na het verfijnde schuurwerk kunnen wij deze tot hoogglans polijsten.

Transparante duurzaamheid

Om het geheel af te maken laat u ons uw object van brons, messing, koper en wit-brons (non-ferrometalen) van een duurzame, transparante lak voorzien. Zo voorkomt u gebruikssporen door aanraking op de gepolijste oppervlakken.

Meer weten?

Polijstwerk kunnen wij ook in grotere oplages verrichten. Hoe klein of groot uw project ook is, wij ondersteunen u graag.

Wij nemen u deze tijdrovende klus graag uit handen. Bel ons, stel uw vraag via het contactformulier, of loop binnen voor advies op maat.