Metaalcoatings

Duurzaam en slijtvast met uitstraling

Op zoek naar de mooiste luxe afwerking van uw (kunst)objecten of interieurdelen? Ga dan voor de beste kwaliteit en kies voor Bronze Special Art. Ons ambachtelijk werk op innovatieve wijze stelt ons in staat om uw kunstwerken en alle denkbare tastbare objecten tot leven te wekken met een metalen huid. Een metalen coating voorzien van een duurzame, slijtvaste laag met de uitstraling van puur massief metaal.

Vrijwel alle ondergronden kunnen wij verbronzen, verkoperen of vermessingen. En naast het kiezen van de coating, horen wij graag welke afwerking, structuur en/of kleuring u mooi vindt. Laat u inspireren door de voorbeelden in onze werkplaats, maar natuurlijk gaan wij op uw verzoek ook graag voor een geheel nieuwe en unieke uitvoering. Oneindig veel mogelijkheden voor iedere smaak.

Metaal

Wij hebben de techniek in huis en behandelen alle mogelijke ondergronden. Denk hierbij aan; steen, hout, metaal, rubber, keramiek en verschillende kunststoffen. Daarnaast kiest u uit een breed palet aan metaalcoatings, zoals; brons, wit-brons, koper, messing, titanium, nikkelzilver, aluminium, mangaan, verouderd brons, gunsmoke, cortenstaal, roestvrijstaal en tin. Maar ook een 14 karaat goud en puur zilver coating zijn mogelijk. Laat u door ons inspireren.

Verf

Op zoek naar iets anders? Kies dan voor Polychromie, dit zijn verschillende speciale verftechnieken waarbij verschillende kleuringen haarfijn in elkaar overlopen. Hiermee kunnen wij bijvoorbeeld steensoorten imiteren. Het afspuiten van de ondergrond in een kleur naar wens is natuurlijk ook mogelijk. Wij zijn voorzien van een volledig ingerichte spuitcabine waar wij alle kleuren kunnen toepassen, zowel de RAL als NCS kleuren.

Meer weten?

Bronze Special Art neemt alle tijd om de texturen en finishes helemaal op uw wensen af te stemmen. Bel ons, stel uw vraag via het contactformulier, of loop binnen voor advies op maat.

Voor de verschillende patina’s en afwerkingen laat u zich inspireren in onze werkplaats, of neemt u een kijkje bij Portfolio of Finishes..