Laurens

Aandacht, passie, liefde en kennis

‘Al van kleins af aan ben ik vertrouwd met het ontwerpen en creëren van kunstwerken. De ambachtelijke bronsgieterij van mijn vader was mijn speelterrein. De uiteenlopende projecten die daar uitgevoerd werden, waren onderdeel van mijn dagelijkse routine. Als 6 jarig ventje hielp ik al mee en groeide ik op tussen het team kunstenaars die met mijn vader werkten.

Wanneer je door mijn schoolboeken bladert, zie je op elke pagina tekeningen en creaties, mijn hoofd stond nooit stil. Ik zat altijd boordevol met ideeën. Tekenen was voor mij een manier om mijn hoofd leeg te maken. Na de middelbare school heb ik bij diverse bedrijven gesnuffeld. Al snel bleek dat binnen kaders werken mij verstikte. Ik kon mijn creativiteit niet kwijt in projecten die bij mij pasten. Heel natuurlijk verschoven mijn aandacht en ambitie steeds meer naar het ontwerpen, creëren en experimenteren met de meest uiteenlopende materialen.

Samen met Rob startte ik “Bronze Special Art”. Ik vind het heerlijk om projecten in goede banen te leiden en ben graag in contact met onze opdrachtgevers en mijn collega’s op de werkvloer. Klanten die voor opdrachten en advies bij ons binnenlopen gaan vaak geïnspireerder de deur uit. Ik geef ze stof tot nadenken en voorzie ze van praktisch advies als ze vastlopen met hun project.

Alle werkzaamheden binnen Bronze Special Art vereisen aandacht, passie, liefde en kennis. Deze elementen vormen samen met de wens van de opdrachtgever de gouden formule voor het afleveren van alléén maar prachtwerk.’