Beelden ontwerp

Uniek ontwerp

(Kunst)objecten in huis, de tuin, op uw zaak of juist in een openbare ruimte maken de inrichting af. Ze geven sfeer en zorgen voor een unieke uitstraling, maar zijn ook een prachtige prijs, beloning of cadeau. Bronze Special Art is specialist in het bedenken, ontwikkelen en in eigen beheer vervaardigen van beelden en geschenken. Wij gaan voor een uniek ontwerp dat helemaal bij u past. Wij creëren het (kunst)object waar u naar op zoek bent.

Persoonlijk en bijzonder

Wij staan voor maatwerk. Uw wensen, maar ook uw visie en missie verwerken wij tot een uniek en persoonlijk ontwerp. Op verzoek nemen wij uw logo of de kleuren van uw huisstijl hierin mee. Wij creëren stijlvolle beelden en geschenken in o.a. brons, zilver, kunsthars en rvs. Uw kernwaarden of actuele thema’s vertalen wij op subtiele, maar zeer creatieve en persoonlijk wijze. Een symbolisch geschenk is niet alleen heel persoonlijk, maar ook een blijvend aandenken. Een uitstekende manier om een gewaardeerde samenwerking te bekrachtigen, een behaalde doelstelling te vieren of dank en waardering te uiten naar relaties die een jarenlange band met uw bedrijf hebben.

Samenwerking van begin tot eind

Wij vinden het heel belangrijk dat u tevreden naar huis gaat met het kunstwerk dat u voor ogen hebt. Samen met u gaan wij een samenwerking aan voor het gehele proces en hier nemen wij volledig de tijd voor. Wij luisteren naar uw wensen en zetten deze om naar een ontwerp. Hiermee kunnen wij alle kanten op van kleine tot metershoge kunstwerken. Bij de uitvoering van het ontwerp staat kwaliteit voorop. Samen met u kiezen we een passende afwerking. Het unieke eindresultaat gaat pas met u mee als u helemaal tevreden bent.   

Meer weten?

Wij ontwerpen, vervaardigen en leveren tot aan de eindbestemming af. Het (kunst)object realiseren wij helemaal in onze eigen werkplaats. Zo hebben wij volledige controle en kunnen wij u de beste kwaliteit garanderen. Dit geldt voor alle unieke en seriematige ontwerpen in elke vorm en maat. Wij onderscheiden ons door onze creatieve, persoonlijke aanpak en oog voor detail. Wij helpen u graag aan een uniek (kunst)object afgestemd op uw wensen en budget.

Meer weten over de mogelijkheden, het proces of de kunstenaars aan het werk zien? Bel ons, stel uw vraag via het contactformulier, of loop binnen voor advies op maat. En op deze website bekijkt u eerder uitgevoerde (kunst)objecten.